Hoe zet ik mij in als Autisme Coach?

Als Autisme coach zet ik mij op verschillende manieren in om mensen met Autisme te kunnen coachen. Op dit moment coach ik een jonge vrouw die in een woonvorm woont. Sinds enige tijd coach ik haar met behulp van voetmassages. Iedere keer als ik haar heb gemasseerd merkt ze dat de overprikkeling die ze in haar hoofd ervaart minder is.

Ze gebruikte veel rustgevende medicijnen die ze nu aan het afbouwen is. Dit heeft ze mede te danken aan de ontspannende voetmassages die ik bij haar doe.

Doordat ze veel rustgevende medicijnen gebruikte was ze onderprikkeld, vertelde ze mij. Ze wandelde niet en deed geen activiteiten waardoor ze zich weer overprikkeld voelde. Nu krijgt ze begeleiding die naar haar luistert en samen met haar naar oplossingen zoekt. Daarnaast dan ook de rustgevende voetmassages. Hierdoor voelde ze de behoefte om te stoppen met de rustgevende medicijnen.

Nu ze bijna alle medicatie heeft afgebouwd kriebelt het bij haar om weer activiteiten te doen. Dagelijks maakt ze nu een wandeling en is ze bezig met het verzorgen van de dieren.

Als Autisme coach sluit ik mij aan bij haar verhaal, waardoor er een klik is en Autisme coaching een kans krijgt. Om mij op deze manier in te zetten geeft dit van beide kanten veel voldoening.

Als Autisme coach zet ik mij met behulp van voetreflex massages in om mensen met Autisme te coachen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *